Konyhalál

Fűszeres sült csicseriborsó – egyszerű és gyors nasi

 

 

Van, amikor úgy ropogtatnánk valamit olvasáshoz, tanuláshoz vagy tévénézéshez. Persze van chips vagy popcorn, de egy idő után már unalmas lehet. Már régebb óta állt egy konzerv csicseriborsó a polcomon, nem tudtam, hogy mi legyen belőle, csak úgy vonzott a dolog, hogy majd csicseriborsót fogok enni. De amikor megláttam ezt a receptet, megpecsételődött a sorsa 🙂

 

Hozzávalók:

1 doboz konzerv csicseriborsó

2 ek olaj

1 ek tetszés szerinti fűszer (só, bors, grillfűszer, paprika stb)

 

Elkészítés:

A csicseriborsót lecsepegtetjük és papírtörlővel nagyjából szárazra töröljük.

Az olajat összekeverjük a fűszerekkel, majd beleforgatjuk a csicseriborsót.

Sütőpapíros tepsiben aranybarnára sütjük – közben néhányszor megrázzuk a tepsit.

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

Forrás: http://160gramm.hu/2016/12/11/kedvenc-utovacsoram-a-sult-csicseriborso/

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!