Konyhalál

Így formázd a kelt tésztát – 30 ötlet lépésről lépésre

 

Hamarosan itt a húsvét, készítsünk szép, formázott kelt tésztás süteményeket!

A kelt tésztát nagyjából mindenki szereti, milyen jó is a langyos puha tésztába beleharapni! Lehet édes vagy sós, töltött vagy csak “sima”, mindegyik finom. És a finomságot megtoldhatjuk egy vizuális élménnyel is, ha különleges formát adunk a süteménynek.

Íme 30 ötlet a tészta formázásához, lépésről lépésre képekkel bemutatva.

 

 

 

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

 

Képek forrása: Pinterest

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!