Konyhalál

Juhtúrós pirítós mézes barackkal

Juhtúrós pirítós mézes barackkal

 

 

Tudom-tudom, furán hangzik … 🙂 A kóstoló tesztcsapat is kikerekedett szemmel nézett rám, hogy hű, ezt így együtt? Aztán a tűzijátéknézés alatt (mert akkor ettük) újabb adag pirítóst kellett készítenem hozzá 🙂 Aki szereti az édes-sós párosítást vagy csak nyitott egy kicsit, az kóstolja meg, ízleni fog, ígérem!

 

 

Hozzávalók:

kenyér – én sárgarépás kenyeret használtam, ez a kedvencem, az Aldiban lehet kapni

juhtúró

őszibarack

méz

 

Elkészítés:

A barackot felkockázzuk és kb barackonként 1 evőkanál mézzel és ha kell, 1-2 evőkanál vízzel egy serpenyőben összerottyantjuk.

Közben a kenyeret megpirítjuk (és csak a sütőbe tettem be, de kenyérpirítóval még finomabb lehet).

A meleg kenyeret megkenjük a juhtúróval, erre pakolunk egy keveset a még szintén meleg barackból és jóízűen elfogyasztjuk. 🙂

Mennyiségek: 3 főre kb 35 dkg kenyér, 15 dkg juhtúró, 2 barack, 2 evőkanál méz kellett.

 

 

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és iratkozz fel a heti hírlevélért a blogkövetésre, ne maradj le semmiről! 🙂

 

Juhtúrós pirítós mézes barackkal

 

Juhtúrós pirítós mézes barackkal

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!