Konyhalál

Gyors fokhagymás csirkemell

gyors fokhagymás csirkemell

 

Nézelődtem-nézelődtem, hogy mit csinálhatnék a vett csirkemellből, ami kicsit újdonság a hagymás, a kínai szezámmagos, a görög citromos, a mézes-mustáros és az olaszos után, de a talált recepteknél vagy nem volt kedvem olyat enni vagy nem volt hozzá otthon alapanyag. De mivel a fokhagyma nálam alapfelszereltség, így gondoltam, hogy kipróbálom a fokhagymás karaj alapján a fokhagymás csirkemellet.

Ez is nagyon gyorsan elkészül, a lisztes vékony “bunda” alatt nem szárad ki a hús és a fokhagymától jó ízes is lesz.

 

Hozzávalók:

csirkemell

liszt

bors

fokhagyma

olaj

 

Elkészítés:

A csirkemellből 0,7-1 cm vastag szeleteket vágunk.

Sózzuk, borsozzuk, majd megforgatjuk lisztben.

Pár kanál olajat felforrósítunk és néhány perc alatt a hús mindkét oldalát aranyszínűre sütjük.

Közben apróra vágjuk a fokhagymát és a megsült húsokra szórjuk.

 

 

Csatlakozz a Konyhalál Facebook oldalához és/vagy iratkozz fel jobb oldalt a Blogkövetés funkcióra, heti egy hírlevelet fogsz kapni (semmi reklám, csak a friss bejegyzések), így nem maradsz le semmiről! 🙂

 

Gyors fokhagymás csirkemell

 

 

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!