Konyhalál

Konyhalál KözösKedd – 5. bunda!

konyhalál közöskedd

 

 

Ha kedd, akkor Belgium … na meg KözösKedd! 🙂

Minden héten kedden megadok egy témát és ezzel kapcsolatban aznap várom a bloggerek képeit és linkjeit, amelyekből másnapra egy gyűjteményt szerkesztek.

 

Mivel most már itt az igazi tél, hó és hideg, úgy gondolom, mindenkinek jól esne egy jó meleg BUNDA … (na jó, a focirajongók kedvéért hívhatjuk kabátnak is :))

 Tehát ezen a héten jöjjön minden panírozott, bundázott, prézlizett, sörtésztás … hús, zöldség, gyümölcs, édesség, kenyér …

 

Kérem, hogy a “szabályokat” olvasd át, akkor is, ha azt gondolod, már tudod 🙂 És kérem, hogy tartsátok is be 🙂 – ezzel megkönnyítitek a dolgomat.

A képeket és linkeket aznap a Konyhalál Facebook oldalának üzenőfalára várom. Ezek természetesen lehetnek régi bejegyzések, de ha valakit aznapra megihlet a téma, akkor az újakat is még nagyobb szeretettel várom! :) Egyelőre mindenkitől maximum 3 db-ot kérek! Lehetőleg az üzenőfalra egyesével, képpel és természetesen linkkel töltsétek fel a recepteket. Ha valakinek nincs blogja, de szeretné, ha bekerülne a válogatásba, kérem, hogy pötyögje be a receptet is a kép mellé.

A témakiírásos blogbejegyzés alá folyamatosan töltöm fel az általatok küldött képeket és linkeket.  Ha minden jól megy, legkésőbb szerda délig felkerül az összes, tehát érdemes visszanézni a bejegyzésre.

Ha Te is jelzed a saját beküldött blogbejegyzésed alatt, hogy ez a recept részt vesz a Konyhalál KözösKedd gyűjteményében (az aktuális linkkel), azt megköszönöm.

Ha van kedved, vidd hírét a játéknak, úgy jó, ha minél többen vagyunk, minél sokszínűbb a gyűjtemény! Blog oldalsávba való kép:

közöskedd kocka

 

Hozzá a link: http://konyhalal.cafeblog.hu/kategoria/kozoskedd/

 

Vegyétek fel a kesztyűt … és a bundát, jöjjenek a receptek! 🙂

 

A kollekció:

 

Csigabige kuckója: Töltött bundás kenyér

Töltött bundás kenyér

 

Koskacukor: Rántott hús parmezános-rozmaringos bundában

Rántott hús

 

AranyTepsi: Magvas palacsintabundában sült csirkemell

magvas palacsintabundában sült csirkemell

 

Aranytepsi: Magyaros palacsintabundában sült cukkinikarikák

magyaros palacsintabundában sült cukkinikarikák

 

 

Gizi receptjei: Rántott hús tejfölös-zsemlemorzsás panírban

1

 

 

Gizi receptjei: Krumplibundás hússzelet

krumplibundás hússzelet

 

Gizi receptjei: Rántott tükörtojás szezámmagos panírban

rántott tükörtojás

 

Szani konyhája: Erdélyi borzaska

1

 

 Szani konyhája: Corn-dog

1

 

 

Boldog kukta: Puzzle zöldfűszeres bundás kenyér

1

 

Receptelő: Bundás feta sajtos saláta

bundás feta sajtos saláta

 

Receptelő: Borzas csirke zöldfűszeres mártogatóssal

borzas csirke

 

Rozmaring & Ibolya: Alma palacsintatésztában

alma palacsintatésztában

 

Otthoni sütés-főzés: Töltött gombás hús francia salátával

töltött gombás hús

 

Otthon sütés-főzés: Kínai szezámmagos csirke

kínai csirke

 

HahoPihe: Mézes-mázas-szezámos csirkefalatok

kínai csirke

 

 

Takarékos konyha: Ropogós csirkeszárny

 

1

 

 

Recept-oldal: Rántott sajt másként

rántott sajt

 

 

Recept-oldal: Illatos-omlós csirke

illatos omlós csirke

 

 

Recept-oldal: Bundás alma és ananász

bundás alma ananász

 

 Süniskanál: Alma diós-boros köntösben

 

alma diós boros köntösben

 

Süniskanál: Pecsenye kacsamáj diós kalácsbundában

pecsenye kacsamáj

 

 

Süniskanál: Csirkemell szalagok mandulabundában

csirkemell mandulabundában

 

 

ChefTündér: Csirkemellrolád sajttal-sonkával

csirkemellrolád sajttal sonkával

 

 

ChefTündér: Baconbe bújtatott mozzarella

baconba bújtatott mozzarella

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Rebeka Morvai says:

    Ebben a hideg, téli időben jól jön a bunda!
    (Kabátban is, kajában is!)

  2. Sajnos lassabban haladok vele, mint gondoltam, pár nap és meglesz! 🙂

  3. Jánosné Bölöni says:

    Elnézésed kérem amiért megkérdezem hogy én nem vettem észre vagy még nincs meg a blogkóstoló összefoglalója?


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!