Konyhalál

Répás kence – Blogkóstoló 10.

A Blogkóstoló 10. fordulójában Kisildi, a forduló háziasszonya egy viszonylag friss blogot sorsolt nekem párnak, Zsófiét. Kis fejtörést is okozott, hogy mit válasszak, mert nem volt még olyan sok recept az oldalán.
Végül a répás kencét próbáltam ki, amit kenyérre is lehet kenni, nálam csak úgy magában elfogyott 🙂

Hozzávalók:

1 kis fej hagyma
2 nagy szál sárgarépa
3 kanál majonéz – én ehelyett tejfölt használtam
1 kanál mustár
pár csepp citromlé
só, bors

Elkészítés:

A hagymát apró kockákra vágjuk, a répát kisebb lyukú reszelőn lereszeljük. 
A többi hozzávalóval elkeverjük.
Egy kis ideig a hűtőbe tesszük, hogy összeérjenek az ízek, utána fogyasztható.

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. szia!Örülök, hogy ízlett, tervezem majd további variációk kipróbálását/ közzétételét is 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!