Konyhalál

Diós sajtfánk sütőben sütve

Ez az egyik legfinomabb sós-sajtos “cucc”, amit eddig ettem. “Szerényen” csak ennyi … 😀
A sima sajtos verziója receptje itt található, miután összekevertem a tésztát, beleraktam egy jó nagy marék feldarabolt pirított diót (a külső barna réteget lemorzsoltam róla), utána itt is kis halmokat formáztam sütőpapíros tepsire és 200 °C-on 20 perc alatt megsütöttem.
Túl gyorsan fogy 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. A dio meg a sajt mindig jo egyutt. Most sul egy ujabb izvarians

  2. Okki says:

    Milyen finom lehet a dióval! 🙂 Kipróbálandó. 🙂


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!