Konyhalál

Chefparade csokiműhely – Marcipán bonbonok őszi gyümölcsökkel

A Mindmegette tavaszi receptversenyén nyertem Chefparade csokikurzust, amit most sikerült felhasználnom. Nem siettem el … 🙂 Bonbonozást szerettem volna, mert az olyan, aminek nehezen állnék neki otthon, illetve nincs hozzá felszerelésem sem.
Így esett a választál a marcipános bonbonok őszi gyümölcsökkel ízesítve témakörű kurzusra.
Ezek készültek:
– szőlőszemek marcipánnal, majd csokival bevonva
– datolyaszemek a mag helyén citrusos marcipánnal, csokival bevonva – ez volt a kedvencem
– aszalt szilva alkoholban megfőzve, összeturmixolva, ez marcipánnal összegyúrva és csokival bevonva
– csokiburokba töltött körtés-fehércsokis-marcipános krém, “borzasra” bevonva csokival
Nagyon jó hangulatban telt a 3 óra, melynek végén a saját bonbonjainkkal távoztunk.

temperálunk

ezt az adag csokit bele kéne varázsolni abba a tartóba

ezt az egészet én temperáltam 😀

kész!

körtés töltelék betöltése a csokiburokba

bonbonok még meztelenül

támadááááás!

bonbonok csokifürdőben

csoki a padlón is … nem én voltam! 😀
végeredmény

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!