Konyhalál

Banános körteleves

 
 
Hozzávalók: 
80 dkg körte
2 banán
2 ek cukor
1 kis pohár joghurt
1 ek vaníliás pudingpor
citromlé
szegfűszeg
fahéj
 
Elkészítés: 
A körtét meghámozzuk és felszeleteljük. 1 l vízben feltesszük főzni a szegfűszeggel, fahéjjal és a cukorral.
Amikor majdnem puha, beletesszük a felszeletelt banánt.
Ha megpuhult, a joghurtban elkeverjük a pudingport és a levessel óvatosan elegyítjük és 2-3 percig forraljuk.
Citromlével lehet savanyítani. 

Melegen és hidegen is fogyasztható, tejszínhabbal tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!